058-2963300

PAX Groep langer rugsponsor SC Cambuur

24 juni 2014, 14:45

Het contract met trouwe sponsor PAX Groep is afgelopen week opengebroken en verlengd. PAX blijft nu ten minste tot de zomer van 2016 verbonden aan SC Cambuur en zal ook zo lang op de rug van het Cambuur-shirt te vinden zijn.

Commercieel Directeur Ard de Graaf toonde zich verheugd met de verlenging van PAX: “Het is een mooi signaal dat PAX het contract op dit moment al wil openbreken en verlengen. Het zegt iets over het vertrouwen dat de sponsoren in ons hebben en het goede gevoel dat momenteel bij iedereen rond de club heerst.“

“Daarnaast is het voor ons goed om al zo vroeg de continuïteit in onze sponsorgroep te waarborgen, zodat we verder kunnen bouwen aan nieuwe en bestaande relaties. De komende periode zal vooral in het teken staan van het concretiseren van het hoofdsponsorschap. We hopen hier op korte termijn duidelijkheid in te hebben.”

De PAX Groep is actief in de logistieke dienstverlening en is gespecialiseerd in het oplossen van logistieke vraagstukken. Dit doet de PAX Groep niet alleen in Nederland, maar in liefst 45 landen over de hele wereld. Kijk voor meer informatie over PAX Groep op:http://www.pax.nl/.

Foto: SC Cambuur