058-2963300
PAX Groep ook volgend seizoen Co-sponsor SC Cambuur

PAX Groep ook volgend seizoen Co-sponsor SC Cambuur

18 juni 2018, 10:39

De PAX Groep blijft ook komend seizoen verbonden aan SC Cambuur als Co-sponsor. Het is al het 54e jaar op rij dat het bedrijf met inmiddels zeven vestigingen in Nederland zich heeft verbonden aan de club. PAX mag zich daarmee met recht een sponsor van het eerste uur noemen.

Algemeen directeur Sjoerd Plantinga van de PAX Groep licht toe: “De band tussen Cambuur en PAX dateert bijna van de oprichting van de club en is daarmee ijzersterk. De waarden van de club passen bij ons bedrijf en we versterken elkaar op vele gebieden. In de afgelopen seizoenen stonden we ook nog op de achterkant van het Cambuur-shirt, deze ruimte gunnen we in het nieuwe jaar aan een andere partij.”

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, is uiteraard zeer content met dit heugelijke nieuws. “Het is van groot belang dat het bedrijfsleven ons blijft steunen in deze voor de club zo belangrijke fase. We danken PAX Groep dan ook voor de trouwe steun en het vertrouwen.”

Over PAX
PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten. Door het combineren van logistieke disciplines biedt PAX Groep een integrale oplossing op de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Geen lading te groot, geen land te ver. Wij vertalen uw wensen in concrete oplossingen, veelal uitgevoerd met eigen specialisten en middelen.

PAX Groep bestaat uit verschillende specialisaties binnen de volgende disciplines: wegtransport, speciaal transport, project forwarding, CASTLE, industriële dienstverlening en logistieke engineering.