058-2963300
Cambuur Verbindt versterkt zich met drie lokale ambassadeurs

Cambuur Verbindt versterkt zich met drie lokale ambassadeurs

31 januari 2019, 12:30

Om Cambuur Verbindt nog beter te laten scoren heeft de stichting zich verbonden met drie ambassadeurs: Ferd Crone (burgemeester van Leeuwarden), Wander Blaauw (directeur Alrijne ziekenhuizen) en Bote Galama (voorzitter Commerciële Club Leeuwarden). Naast het uitdragen van de doelstellingen van Cambuur Verbindt kunnen de ambassadeurs ook worden ingezet bij de uitvoering van de maatschappelijke projecten.

Cambuur Verbindt is een maatschappelijke stichting die zich al vijf jaar inzet voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Dit gebeurt met een groot aantal projecten onder de noemers Gezondheid, Talentontwikkeling en Integratie & Leefbaarheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van de BVO SC Cambuur (spelers, infrastructuur, stadion) en samengewerkt met diverse organisaties in de gemeente Leeuwarden.

Cambuur Verbindt wordt financieel ondersteund door partners en vrienden. Cambuur Verbindt organiseert o.a. CambuurtVoetbal, OldStars, Scoren Voor Gezondheid, Playing For Success, Cambeurs, Nederlandse Les voor allochtone vrouwen en het ondersteunt diverse goede doelen zoals het Jeugdfonds Sport Friesland. Alle projecten worden aangestuurd door Karin Smit.

Foto: www.dijksfotografie.nl