058-2963300
Pieter Bos zet handtekening onder eerste profcontract

Pieter Bos zet handtekening onder eerste profcontract

1 februari 2017, 17:55

Pieter Bos heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De club en doelman zijn hiermee een samenwerking aangegaan voor twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen (ingaand vanaf 1 juli 2017).

De 19-jarige Bos, geboren en getogen in Buitenpost, kwam afgelopen seizoen over van sc Heerenveen en sloot zich meteen aan bij de eerste selectie. Hier heeft hij zich het afgelopen half jaar kunnen ontwikkelen onder de hoede van keeperstrainer René Ponk. Daarnaast heeft hij meerdere wedstrijden gespeeld bij de beloften van SC Cambuur.

Technisch directeur Gerald van den Belt: “Iedereen die wel eens bij de training van het eerste kijkt of de wedstrijden van de beloften volgt kan zien dat Pieter een zeer getalenteerde keeper is. Toen hij afgelopen zomer bij de club kwam was hij al goed, maar hij is in het afgelopen half jaar nog eens een stuk beter geworden. Wij geloven dan ook dat hij een mooie toekomst voor zich heeft en zijn blij dat wij hem nu voor langere tijd aan de club hebben kunnen binden.”

Foto’s: www.dijksfotografie.com