058-2963300
Piter Jelles en jeugdopleiding SC Cambuur slaan handen ineen

Piter Jelles en jeugdopleiding SC Cambuur slaan handen ineen

13 april 2017, 11:20

Scholengemeenschap Piter Jelles en SC Cambuur gaan vanaf 1 juli van dit kalenderjaar intensief met elkaar samenwerken. Het belangrijkste doel van deze samenwerking is het op maat aanbieden van onderwijs aan de jeugdspelers van SC Cambuur zodat deze topsport en onderwijs op hoog niveau kunnen combineren.

De samenwerking met OSG Piter Jelles is een volgende stap in de verdere professionalisering van de jeugdopleiding. Hoofd Jeugdopleiding Sipke Hulshoff: “We hebben de afgelopen jaren echt reuzensprongen gemaakt en dit is daar weer een mooi voorbeeld van. Met wat geluk worden al onze vier teams dit jaar kampioen en het is vooral ook mooi om te zien dat steeds meer jonge talenten voor onze opleiding en visie kiezen in plaats van die van collega-clubs uit het Noorden.”

Op de foto schudden Wiebe Wieling namens Piter Jelles en Gerald van den Belt namens SC Cambuur elkaar de hand ter bekrachtiging van de samenwerking.

Over Piter Jelles
Piter Jelles is een openbare scholengemeenschap die een gevarieerd onderwijsaanbod verzorgt voor alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs. De scholengemeenschap bestaat uit 11 scholen, die samen voor ongeveer 4200 leerlingen onderwijs verzorgen. De scholen verschillen wat betreft hun onderwijsconcept, sfeer en omvang en zorgen samen voor een breed en samenhangend aanbod van onderwijs. De scholen staan in Leeuwarden, Kollum, Dokkum en Sint Annaparochie.

Foto: www.dijksfotografie.com