058-2963300
Playing for Success en Rondomzorg vanavond te gast in Cambuur Stadion.

Playing for Success en Rondomzorg vanavond te gast in Cambuur Stadion.

24 november 2017, 11:54

Vanavond hebben we tijdens de wedstrijd SC Cambuur- FC Den Bosch twee bijzonder leuke groepen op bezoek in het stadion. Op uitnodiging van Cambuur Verbindt zijn vanavond de kinderen van Playing for Success te gast. Daarnaast hebben we in ons maatschappelijke vak Rondomzorg op bezoek.

Maatschappelijk vak
In ons maatschappelijke vak hebben we vanavond Rondomzorg te gast. Rondomzorg, dat onderdeel is van Rozgroep, is in 2007 opgericht en richt ze voornamelijk op het bieden van integrale hulpverlening aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking en/of ontwikkelingsstoornis en het leveren van jeugdzorg. Daarnaast houden zij zich bezig met dagbesteding, arbeidstraining, beschermd wonen en ambulante ondersteuning.

Wij zijn natuurlijk erg verheugd dat zij zich zo goed inzetten voor de mensen in en rondom Leeuwarden. Daarom vinden wij dat zij een plek verdienen in ons maatschappelijke vak.

Playing for Success
Naast Rondomzorg hebben we vanavond ook de deelnemers van Playing for Success op bezoek in het stadion. Playing for Success is een naschools programma in het Cambuur Stadion voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar waarbij de doelstelling is om leerprestaties te verbeteren.  De kinderen van Playing for Success zijn elke woensdagmiddag op een motiverende en aansprekende manier bezig met allerlei verschillende opdrachten. Op een inspirerende manier krijgen de kinderen onder andere les in rekenen en taal. Er zullen vanavond 40 kinderen en begeleiders aanwezig zijn van Playing for Success.

Naast dat zij de wedstrijd gaan bekijken zullen zij voorafgaand aan de wedstrijd ook nog het nieuwe Cambuur Verbindt doek op de middenstip dragen.

Wij wensen alle onze gasten veel plezier toe vanavond!