058-2963300
Popal Fietsen nieuwe rugsponsor SC Cambuur

Popal Fietsen nieuwe rugsponsor SC Cambuur

6 augustus 2022, 15:52

Zometeen bij het Eredivisietreffen tussen SC Cambuur en Excelsior zal er een nieuwe naam te zien zijn op de achterkant van de wedstrijdshirts van de geel-blauwen. Het gaat om Popal Fietsen, dat zich per heden en voor de duur van minimaal één seizoen rugsponsor van SC Cambuur mag noemen.

Popal Fietsen is hiermee de opvolger van Airpress, dat sinds het seizoen 2016/2017 op de rug stond van de thuis- en uitshirts van SC Cambuur, en nog steeds nauw aan de club verbonden is als co-sponsor.

Algemeen directeur Ard de Graaf over het heugelijke nieuws: “We zijn allereerst trots op het feit dat een landelijk opererend bedrijf met een uitstekende naam zich wil verbinden aan onze club. Dat zegt iets over de goede naam en het positieve imago dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Komend seizoen gaan we onze achterban op verschillende manieren kennis laten maken met onze nieuwe partner.”

Woorden waar Aryan Popal, algemeen directeur van Popal Fietsen, zich alleen maar bij kan aansluiten. “SC Cambuur is de club van het volk en wij zijn een bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit toegankelijk wil maken voor een breed publiek. Daarnaast delen we veel dezelfde waarden en wat dat betreft is dit gewoon een hele mooie match. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en een mooi seizoen.”

Over Popal
Popal Fietsen is onderdeel van PMG, het bedrijf achter de fietsmerken Popal, supersuper, Cangoo en Fietsenwinkel.nl. PMG is een bedrijf met lef waar warme waarden vooropstaan. Binnen de PMG-familie tref je vrije denkers, creatievelingen die simpliciteit tot kunst verheffen, visionairs die niet alleen dromen maar ook doen, en grensverleggende avonturiers die de lijnen kort houden. Iedereen op zijn eigen wijze, maar altijd met hetzelfde doel: samen groeien en successen behalen. Er wordt gestreefd naar het beste en geen uitdaging wordt uit de weg gegaan.

Kijk voor meer informatie en/of het actuele aanbod op www.popal.nl.

Foto’s: Cambuur Media