058-2963300
UPDATE | Praktische informatie voor bezoekende supporters SC Cambuur – Willem II

UPDATE | Praktische informatie voor bezoekende supporters SC Cambuur – Willem II

10 mei 2022, 14:13

UPDATE | Vanwege de verwachte regenval in Leeuwarden en nabije omgeving vanaf 18.00 uur zal het Supportersplein voorafgaand aan SC Cambuur – Willem II vanavond helaas geen doorgang vinden.

Morgenavond neemt SC Cambuur het vanaf 20.00 uur aan het Cambuurplein op tegen Willem II. Bij deze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie mogen de geel-blauwen wederom rekenen op een (naar verwachting) uitverkocht Cambuur Stadion. Rond het treffen met de club uit Tilburg vinden er daarnaast ook weer een aantal activiteiten en bijzondere gebeurtenissen plaats. Een overzicht van deze zaken is hieronder in dit bericht te vinden.

Supportersplein achter Noord-tribune
Zoals iedere thuiswedstrijd organiseren we voor aanvang van de wedstrijd weer een Supportersplein. Vanaf 18.30 uur zijn alle supporters in het bezit van een Seizoenkaart of losse toegangskaart voor SC Cambuur – Willem II van harte welkom achter de Noord-tribune en hiervoor dient de ingang op het Cambuurplein naast de Action te worden gebruikt. Op het Supportersplein zal DJ Quinten voor de muzikale omlijsting zorgen. Daarnaast kun je zoals altijd in het hele stadion tot 19.00 uur weer profiteren van de volgende aanbieding: zes Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Minuut stilte en rouwbanden voor Jody Lukoki
Ter nagedachtenis aan oud-speler Jody Lukoki, die gisteren op slechts 29-jarige leeftijd overleed, zal er voorafgaand aan de aftrap een minuut stilte in acht worden genomen. Ook zullen er tijdens de wedstrijd rouwbanden worden gedragen.

Administratie en Servicepunt vanaf 11.00 uur geopend 
In tegenstelling tot reguliere werk- en wedstrijddagen zal zowel de administratie van het Cambuur Stadion als het Servicepunt op het kassaplein (rechts naast de Jumbo) morgen niet om 10.00 uur, maar om 11.00 uur geopend zijn.

Alle tribunes voor deze wedstrijd SC Cambuur – Willem II waren oorspronkelijk uitverkocht, maar eerder vandaag zijn er een aantal kaarten voor de Zuid-tribune terug in de verkoop gekomen. Heb je nog geen toegangsbewijs voor het treffen met de Tilburgers en wil je er morgen graag bij zijn in het Cambuur Stadion? Wacht dan niet te lang en wees er snel bij! Losse kaarten bemachtig je snel en eenvoudig in ons digitale stadion, waar je je eigen stoel(en) kunt uitzoeken.

Graag tot morgen in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl