058-2963300

Praktische (reis-)informatie Groningen-uit

10 april 2015, 16:40

Vanmiddag om 12.00 uur is de inschrijving voor het uitvak in de Euroborg gesloten. In totaal zullen een kleine 700 supporters de mannen van Henk de Jong steunen bij de wedstrijd tegen FC Groningen? Ben je één van deze 700 supporters die zondag van de partij is? Lees dan onderstaande informatie goed door.

FC Groningen – SC Cambuur
Zondag 12 april, 14.30 uur
Euroborg

Auto’s kunnen dit keer ivm de kermis vanaf 11.00 uur achter de Noord-tribune worden geparkeerd (vol=vol). Kom je met de fiets, dan kun je gebruik maken van de reguliere fietsenstalling (naast de Action).

De bussen vertrekken om 11.30 uur vanaf het parkeerterrein van het gastenvak. Daarom verzoeken we meereizende supporters om uiterlijk 11.15 uur hier aanwezig te zijn. Houd bij het instappen de uitkaart en het omwisselbiljet gereed.

Vanwege de korte reisafstand stopt de bus onderweg niet. Bij het gastenvak in de Euroborg zijn ruim voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.

Vlaggen/banners/spandoeken zijn gewoon toegestaan in de Euroborg. Plastic vlaggen zijn daarentegen verboden. FC Groningen hanteert de regel dat alles boven 1 m2 aantoonbaar geïmpregneerd dient te zijn middels een certificaat.

Alvast veel plezier in Groningen!

Foto: www.dijksfotografie.com