058-2963300
Preparty The Garden Rave op Supportersplein voorafgaand aan SC Cambuur – Vitesse

Preparty The Garden Rave op Supportersplein voorafgaand aan SC Cambuur – Vitesse

12 oktober 2022, 16:48

Nog drie dagen en dan is het tijd voor de volgende thuiswedstrijd van SC Cambuur in de maand oktober. Zaterdag vanaf klokslag 21.00 uur gaan de geel-blauwen in het Cambuur Stadion de strijd aan met Vitesse en daarbij is de missie helder: drie punten pakken. In de aanloop naar de aftrap gaan we er weer een groot feest van maken aan het Cambuurplein en organiseren we ditmaal in samenwerking met Maze Events een extra knallend Supportersplein achter de Noord-tribune.

Vanaf 19.00 uur zal hier namelijk de preparty van The Garden Rave losbarsten en zullen niemand minder dan de DJ’s Uzi, Damaze, Svenergie en Beuker-T de beste oldschool, early en millennium hardcore ten gehore brengen. Dit alles staat onder leiding van MC Den= en daarnaast zullen ook The Dragon Girls zorgen voor een stukje entertainment. Wees van harte welkom om samen met al je (Cambuur-)vrienden, familieleden en kennissen dit feest vanaf het begin bij te wonen.

Alle supporters in het bezit van en seizoenkaart of losse kaart zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action op het Cambuurplein te worden gebruikt. Het eerste uur (tot 20.00 uur) kun je in het hele stadion bovendien profiteren van de volgende aanbieding: zes heerlijke Amstel biertjes voor € 15,-! Verder is ook DJ Quinten zaterdag weer van de partij en wel op het Poppodium achter de Oost-tribune met zijn muziek.

Ben je nog niet in het bezit van een kaartje voor SC Cambuur – Vitesse, maar wil je er zaterdag wel graag bij zijn? Ga dan snel naar www.cambuurkaarten.nl om één van de allerlaatste losse kaarten te bemachtigen.

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media