058-2963300

Prima afvaardiging sponsorgroep aanwezig bij Ajax – FC Barcelona

11 november 2014, 14:03

Regelmatig organiseert de Business Club evenementen en uitjes voor leden van de sponsorgroep van SC Cambuur.  Zo zijn er meerdere keren per jaar netwerklunches, sponsoravonden en werd vorige week woensdag het Champions League duel tussen Ajax en FC Barcelona bezocht. Dit keer was deelname alleen voorbehouden aan leden van de Leyten Comfort Gallery, de hoogste sponsorafdeling binnen SC Cambuur.

Met meer dan voldoende luxe broodjes (verzorgd door sponsor Topbakkerij Dijkstra) en een goedgevulde koelkast vertrok het gezelschap in de spelersbus van SC Cambuur richting Amsterdam. Na het invullen van een toto en een uitgebreide voorbeschouwing van assistent-trainer Arne Slot werd plaatgenomen op de tribunes van de Amsterdam Arena.

En daar was het vooral genieten van wereldsterren als Luis Suarez, Neymar en Lionel Messi. Als liefhebbers van het Nederlandse voetbal ging de sympathie logischerwijs uit naar Ajax, maar zij waren niet opgewassen tegen het Spaanse geweld; 0-2.

In de Zaragoza-zaal van de Amsterdam Arena waren speciale tafels gereserveerd voor het gezelschap . Hier werd in de rust en zeker na afloop veelvuldig (na)gepraat over de wedstrijd en was er volop ruimte om te netwerken.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement en het is ook zeker het streven om vaker van dit soort voetbalreizen te organiseren.