058-2963300
Programma Open Dag SC Cambuur op zaterdag 8 juli

Programma Open Dag SC Cambuur op zaterdag 8 juli

1 juli 2017, 13:17

We zijn begonnen! De selectie heeft er drie dagen op Ameland op zitten en vandaag was het gezellig druk bij de eerste officiële training van het seizoen. Ook onze jaarlijkse Open Dag laat niet lang meer op zich wachten en staat voor zaterdag 8 juli op de agenda.

Zoals altijd staan de spelerspresentatie en de handtekeningsessie weer op het programma en zijn alle ruimtes van het Cambuur Stadion te bezichtigen. Nieuw dit jaar is dat we ook gebruik gaan maken van de velden van het voormalige VV Leeuwarden (achter de Oost-tribune). Hier zullen door onze KidsClub tal van activiteiten worden georganiseerd voor de jongste supporters.

De ruimte achter de Noord-tribune, waar voorheen het Kidsplein was, is ditmaal gereserveerd voor oudere supporters. Hier zullen onder andere DJ Uzi Leeuwarden en de DJ’s Martin Harder & Ricardo Silvio hun kunsten laten horen en zijn er demonstraties van een tattoo-artist en een workshop spandoek maken.

Als afsluiter van de Open Dag zullen de jonge talenten uit onze beloften het op gaan nemen tegen de helden van vroeger met Oud Cambuur. En uiteraard is de toegang ook dit jaar weer helemaal gratis!

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Tijdstip Activiteit
12.00 uur Start Open Dag
12.00 uur – einde Bezichtigen spelersbus en stadion
12.00 – 16.30 uur Start activiteiten Kids- en Supportersplein
13.00 uur Handtekeningsessie
13.30 uur Bootcamp / Sportevents / Demo’s op het hoofdveld
15.30 uur Spelerspresentatie
16.30 uur Jong SC Cambuur – Oud SC Cambuur
17.45 uur Einde Open Dag

Graag tot op de Open Dag!

Foto: www.dijksfotografie.com