058-2963300
Programma Open Dag zaterdag 23 juli

Programma Open Dag zaterdag 23 juli

20 juli 2022, 16:14

Aanstaande zaterdag is het na drie lange (corona)jaren eindelijk weer tijd voor onze jaarlijkse Open Dag! We kijken er in ieder geval enorm naar uit om iedereen weer te mogen begroeten en met alle activiteiten die op het programma staan en de prima weersverwachting kan het niet anders dan weer een geslaagde dag worden!

Zoals altijd is de toegang gratis en de poorten van het Cambuur Stadion gaan zaterdag om 13.00 uur open. Je kunt dan alle ruimtes van het hoofdgebouw van het stadion bezichtigen (inclusief perskamer, spelersbus en spelerstunnel) en achter de Noord-tribune en op de velden van VV Leeuwarden is er van alles te beleven voor jong en oud.

Zo kun je dit jaar meedoen aan een potje lasergamen, een speurtocht door het stadion, het opnemen in FIFA22 tegen onze eSporter Omer in ’t Hertje, je bakkwaliteiten laten zien bij ‘Heel Cambuur Bakt’ en daarnaast zijn er volop clinics en opblaastoestellen om je helemaal uit te leven. En uiteraard ontbreken de spelerspresentatie en de handtekeningensessie natuurlijk niet in het programma.

Ook is ons nieuwe uittenue zaterdag voor de allereerste keer te koop en bij de merchandise stand in de gracht van de West-tribune. Hier kun je ook terecht voor de gedragen trainingskleding van de eerste selectie van afgelopen seizoen en onze nieuwe trainingslijn, welke vanaf de eerste week van augustus online verkrijgbaar is.

Het programma van de Open Dag in het kort

Tijd Activiteit
13.00 uur Start Open Dag
Vanaf 13.00 uur Bezichtigen hoofdgebouw Cambuur Stadion en spelersbus
Vanaf 13.00 uur Activiteiten Kidsclubplein, veld en omloop
15.00 uur Spectaculaire spelerspresentatie
15.45 uur Handtekeningensessie
17.00 uur Einde Open Dag

Graag tot komende zaterdag in het Cambuur Stadion bij de Open Dag 2022!