058-2963300

Radio 538 Official Supplier van de Eredivisie

22 augustus 2014, 11:17

Radio 538 is per direct Official Supplier van de Eredivisie. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt voor een samenwerking van drie jaar. De aftrap van de samenwerking vindt vandaag plaats tijdens ‘Voetbal Friday’. Luisteraars maken dan elk uur kans op twee seizoenskaarten van een Eredivisieclub.

De Eredivisie en Radio 538 rollen het partnerschap gedurende het gehele seizoen uit waarbij fanbeleving, entertainment en unieke winacties centraal staan. Alex Tielbeke, commercieel directeur van Eredivisie Media & Marketing: “Deze samenwerking helpt ons om het Eredivisie voetbal optimaal toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk Nederlanders. We zijn met de Eredivisie prominent aanwezig op alle platformen. Dankzij de samenwerking met marktleider Radio 538 verstevigen we onze positie op de radio aanzienlijk. We zien er naar uit om samen leuke acties te ontwikkelen waar de echte liefhebbers van profiteren.”

Jacqueline Smit, algemeen directeur Radio 538: ‘’Radio 538 en voetbal horen bij elkaar. Met deze samenwerking kunnen we ons voetbalhart nog meer laten spreken richting onze luisteraars. Radio 538 is daar waar de doelgroep is en die zitten elke week massaal in de stadions.”