058-2963300
Reanimatiecursus eerste selectie SC Cambuur door BHV Centrum Friesland

Reanimatiecursus eerste selectie SC Cambuur door BHV Centrum Friesland

13 september 2023, 10:25

Gistermiddag kwam sponsor BHV Centrum Friesland langs aan het Cambuurplein om de eerste selectie van SC Cambuur een reanimatiecursus te verzorgen. Het doel hiervan was om een stukje bewustwording onder de spelers en stafleden te creëren door gericht én op de specifieke gevaren te trainen, waarmee zij in aanraking zouden kunnen komen.

Na de aftrap met een introductie over het reanimeren volgde een quiz over het onderwerp om zo de theorie nogmaals te herhalen. Hierna gingen de spelers en stafleden in groepjes van twee tot drie personen in de praktijk aan de slag. Nadat iedereen eenmaal een reanimatie had uitgevoerd, kon op een iPad worden afgelezen hoe dit proces was verlopen. De resultaten waren over het algemeen zeer goed en al met al was het een zeer leerzame middag voor de selectie.

Enorm bedankt BHV Centrum Friesland voor de zeer handige en leerzame reanimatiecursus!

Over BHV Centrum Friesland
BHV Centrum Friesland is gespecialiseerd in ‘Incompany Trainingen’. Vooraf doet het bedrijf een inventarisatie op locatie,  waardoor de trainingen zo goed mogelijk aansluiten op de omstandigheden en BHV taken binnen een bedrijf. Door deze maatwerkaanpak met focus op specifieke risico’s is een BHV-organisatie voorbereid op haar taken.

Foto’s: Cambuur Media