058-2963300
Reis gratis mee naar Eindhoven om onze mannen te steunen

Reis gratis mee naar Eindhoven om onze mannen te steunen

19 oktober 2016, 15:30

Het zijn roerige tijden voor onze club en er is eigenlijk maar één medicijn dat echt voor rust gaat zorgen: winnen. Om te beginnen hopen we daarom op een kolkend stadion aanstaande vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Oss, maar ook daarna staan er belangrijke wedstrijden op het programma.

Speciale actie
Zo is volgende week dinsdag T.E.C. uit Tiel de tegenstander in de strijd om de KNVB-Beker (vrij vervoer) en reizen we volgend weekend af naar Eindhoven. SC Cambuur heeft met de Eindhovenaren een prijsafspraak kunnen maken waardoor supporters gratis een kaart voor de autocombi (met een maximum van 50 auto’s) kunnen bemachtigen! Ook de buscombi wordt met korting aangeboden.

Eindhoven-1
FC Eindhoven – SC Cambuur
Zondag 30 oktober, 14.30 uur
Jan Louwers Stadion

Om supporters die dit seizoen bij 3 of meer uitwedstrijden aanwezig zijn geweest te belonen krijgen deze supporters voorrang. Hierover wordt persoonlijk contact opgenomen met de betreffende personen.

De overgebleven kaarten gaan aanstaande vrijdag  (21 oktober) vanaf 09.00 uur in de ‘verkoop’ in de Fanshop.

Uiteraard is ook mogelijk om met de buscombi af te reizen naar Eindhoven. SC Cambuur en de Kern van Cambuur bieden deze busreis aan voor het actietarief van slechts € 20,-. Dit geldt voor zowel leden van de KvC als niet-leden.

Kijk voor alle praktische informatie op www.cambuur.nl/uitwedstrijden.

Graag tot in Eindhoven!

Foto: www.dijksfotografie.com