058-2963300
René Hake: “Laten zien wat we waard zijn”

René Hake: “Laten zien wat we waard zijn”

8 maart 2018, 16:32

Met nog elf wedstrijden te gaan dit seizoen naderen we de ontknoping in de Jupiler League. De komende weken gaat duidelijk worden of SC Cambuur de matige start van het seizoen nog te boven komt en zich weet te plaatsen voor de Play-Offs.

De nederlaag van vorige week bij en tegen FC Oss was wat dat betreft een flinke domper voor René Hake en zijn mannen. Hake: “Ja, dat was gewoon niet goed en zeer teleurstellend. Dat hebben we deze week ook naar elkaar uitgesproken en we hebben de wedstrijd grondig geanalyseerd en geëvalueerd.  Nu moeten we er een punt achter zetten en laten zien wat we waard zijn.”

SC Cambuur zal het morgenavond tegen Almere City FC moeten doen zonder Matthew Steenvoorden. De centrale verdediger is na zijn tiende gele prent voor één wedstrijd geschorst. “Martijn van der Laan is zijn logische vervanger. Met de ervaring die Martijn heeft moet dat ook geen probleem zijn. Voor de rest gaat het de goede kant op met Darren Rosheuvel, maar hij zit morgen nog net niet bij de selectie. Xander Houtkoop zit er daarentegen wel weer bij.”

Het is een repeterend verhaal de laatste weken, maar SC Cambuur heeft niets minder dan drie punten nodig om de aansluiting te houden. “We hebben de laatste weken al te veel punten laten liggen, dus de wedstrijden worden inderdaad steeds belangrijker. Daar zijn we ons absoluut van bewust en dat hoop ik morgen op het veld ook te zien. Het is aan ons om lef te tonen en te laten wat we echt kunnen na vorige week.”

De aftrap van het duel tussen SC Cambuur en Almere City FC is morgenavond om 20.00 uur. Voor alle tribunes zijn op dit moment nog kaarten verkrijgbaar. Je koop ze in onze Fanshop of hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.nl