058-2963300
René Hake: “Met elkaar de schouders eronder”

René Hake: “Met elkaar de schouders eronder”

28 februari 2019, 16:16

Natuurlijk is elke wedstrijd belangrijk, maar als je vijftiende staat en je als doelstelling hebt om de Play-Offs te halen is het duidelijk wat er morgen moet gebeuren; winnen van TOP Oss. We schoven aan bij René Hake om alvast vooruit te blikken op dit duel.

In de afgelopen wedstrijden waren de opties van hoofdtrainer René Hake beperkt door de vele blessures. Gelukkig voor SC Cambuur gaat dat inmiddels iets beter. Hake: “Dat vordert gestaag. Langzaam maar zeker komen er jongens terug. Voor morgen zijn Jordy van Deelen, Robert van Koesveld, Issa Kallon en Kevin van Kippersluis er zeker niet bij. Nigel Robertha en Matthew Steenvoorden zijn twijfelgevallen en Kevin Jansen is weer helemaal terug.”

Wanneer er vijf wedstrijden op rij niet wordt gewonnen is het duidelijk dat er uit een ander vaatje moet worden getapt. De oefenmeester daarover: “We hebben geprobeerd de beleving en de energie er weer in te krijgen. Natuurlijk kom je zaterdag met een enorm chagrijn op de club, maar het heeft geen zin om daar in te blijven hangen.”

Bij teleurstellende resultaten komt bij een volksclub als SC Cambuur ook kritiek van de supporters. Terecht, vindt ook Hake. “Iedereen beseft dat het niet zo verder kan. Er moet een vonkje bij. Of die kritiek ons iets doet? Ja, natuurlijk wel. Maar ik zie het ook als betrokkenheid. We hebben allemaal het beste voor met de club en moeten met elkaar de schouders eronder zetten om dit zo snel mogelijk om te draaien.”

De aftrap van het duel tussen SC Cambuur en TOP Oss is morgenavond om 20.00 uur. Kaarten koop je van 09.00 tot de aftrap bij de administratie of hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.nl