058-2963300
René Hake: “Morgenavond onszelf belonen met het veiligstellen van Play-Off-voetbal”

René Hake: “Morgenavond onszelf belonen met het veiligstellen van Play-Off-voetbal”

19 april 2018, 15:16

Voor onze mannen staat morgenavond het laatste duel van de reguliere competitie in eigen huis op het programma. Tegen opponent Helmond Sport valt er met het oog op de Play-Offs en de vierde periode nog wat te winnen en met hoofdtrainer René Hake blikken we alvast vooruit op dit duel.  

Het lijstje met afwezigen neemt steeds verder af en dat stemt de oefenmeester positief. “Tijdens het oefenduel met FC Emmen van afgelopen maandag hebben -naast de wisselspelers- Karim Rossi, Omar El Baad en Furdjel Narsingh de nodige minuten kunnen maken. Daarnaast zal Nigel Robertha komende maandag zijn eerste minuten gaan maken bij de beloften.”

Over de elf die morgenavond aan de aftrap zullen verschijnen tegen Helmond Sport is Hake duidelijk. “Dat zullen dezelfde namen zijn als tijdens het duel tegen FC Dordrecht.” En er is meer goed nieuws te melden omtrent de terugkerende spelers. “Karim Rossi en Omar El Baad zitten morgenavond voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie na lang blessureleed.”

Door de goede reeks van de afgelopen weken behoort een plek in de Halve Finale van de Play-Offs nog tot de mogelijkheden. “We kunnen FC Emmen nog voorbij op de ranglijst en dat moet het doel ook zijn, gaan voor het hoogst haalbare. We hebben het overigens niet in eigen hand en onze taak is om nog twee wedstrijden vol gas te gaan.”

Het doel voor het duel tegen Helmond Sport is dan ook helder: “Winnen om onze doelstelling definitief te behalen, namelijk het veiligstellen van Play-Off-voetbal. We hebben onszelf de afgelopen weken een goede dienst bewezen door een goede reeks neer te zetten en daar moeten we ons nu voor gaan belonen met opnieuw een overwinning.”

Het belooft morgen een Avondje-Cambuur te worden met heerlijke weersomstandigheden en voor alle tribunes zijn momenteel nog kaarten verkrijgbaar. Scoor ze hier in de Online Kaartverkoop of kom gezellig langs in onze Fanshop! Er geldt vrije verkoop.

Foto: www.dijksfotografie.nl