058-2963300
René Hake: “Revancheren ten opzichte van het duel tegen Roda JC”

René Hake: “Revancheren ten opzichte van het duel tegen Roda JC”

4 oktober 2018, 18:00

SC Cambuur leed vorige week vrijdag in eigen huis de eerste nederlaag van het seizoen en dus weten René Hake en zijn mannen weer wat verliezen is. Morgenavond gaan de geel-blauwen op bezoek bij FC Dordrecht en de oefenmeester weet wat er moet gebeuren ten opzichte van het duel tegen Roda: “Ons spel moet in alle facetten veel beter, want anders krijgen we wederom een lastige avond.”  

Hake vervolgt: “We hebben tijdens de trainingen deze week daarom ook voortdurend gehamerd op de uitvoering van ons eigen spel. Over de gehele linie hebben we tegen Roda een onvoldoende gescoord en dus moeten we ons morgenavond in Dordrecht gaan revancheren.”

Dat moet gaan gebeuren zonder verdediger Jordy van Deelen, die deze week kreeg te horen dat hij knieletsel heeft opgelopen tijdens het duel met Roda. Hake: “Hoelang Jordy uitgeschakeld is durf ik niet te zeggen, maar we zullen rekening moeten houden met op zijn minst een paar maanden.” Daarnaast ontbreekt Robin Maulun morgenavond ook vanwege lichte knieklachten.

Bij het noemen van de naam van de tegenstander van morgenavond gaan de gedachten al gauw terug naar de Play-Offs van vorig seizoen. Revanchegevoelens kent Hake echter niet. “We hebben nu een compleet andere selectie staan ten opzichte van toen en dus vind ik dat die wedstrijd niet meer van belang is.”

De aftrap van FC Dordrecht tegen SC Cambuur is morgenavond om 20.00 uur. Je kunt de wedstrijd volgen via het schakelkanaal van Fox Sports en de radioverslagen van Omrop Fryslan en Omroep Leo. Daarnaast doen wij op ons eigen Twitter-account ook verslag.

Foto: www.dijksfotografie.com