058-2963300
René Hake: “Tijd om onszelf te belonen”

René Hake: “Tijd om onszelf te belonen”

29 november 2018, 16:30

Wel twee keer de complimenten, maar beide keren niet de volle buit. Dat is het verhaal van de laatste twee wedstrijden van SC Cambuur en als het aan René Hake ligt komt daar morgenavond wat resultaat betreft tegen FC Eindhoven verandering in.

Op basis van de laatste training is de kans groot dat de hoofdtrainer dezelfde elf namen op het wedstrijdformulier gaat zetten. Hake: “Dat is een juiste conclusie. Sinds we in deze opstelling spelen komen we meer aan voetballen toe en creëren we bovendien een hoop kansen. Het is nu zaak om dat om te zetten in punten.”

Om daar voor te zorgen zal er vooral meer met scherp moeten worden geschoten voor het vijandelijke doel. “Ja absoluut, we moeten onszelf veel meer belonen. Zowel tegen FC Volendam als tegen FC Den Bosch hadden we meer verdiend. Of we extra op afwerken hebben getraind? Nee, dat doen we al genoeg op wekelijkse basis.”

Morgenavond komt FC Eindhoven op bezoek in Leeuwarden en dat is een ploeg die de weg omhoog heeft gevonden. “Ze zijn matig gestart, maar de laatste twee wedstrijden hebben ze keurig gewonnen. Ook in uitwedstrijden staan ze hun mannetje, vraag dat maar aan N.E.C. en Jong Ajax. We zullen dus op onze hoede moeten zijn. Het is een onberekenbare ploeg die op meerdere manier kan spelen. Het gaat kortom een interessante wedstrijd worden.”

De aftrap van SC Cambuur – FC Eindhoven is morgenavond om precies 20.00 uur. Kaarten koop je de hele dag bij de administratie of hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: Soccrates Images