058-2963300
René Hake: “We zullen vol aan de bak moeten”

René Hake: “We zullen vol aan de bak moeten”

8 april 2018, 18:43

Voor het tweede weekend op rij is SC Cambuur bezig aan een dubbel programma. Nadat er vrijdag knap werd gewonnen uit bij FC Den Bosch (1-2) gaan René Hake en zijn mannen morgenavond jacht maken op alweer de derde zege op rij. Dit moet dan gebeuren in eigen huis tegen Jong AZ.

Met twee overwinningen heeft het vertrouwen van de spelers een boost gekregen en dat was getuige de goede sfeer ook zichtbaar op de training. René Hake: “Winnen geeft natuurlijk altijd een heel goed gevoel en maakt alles net even iets makkelijker. Het gaat nog niet altijd even gemakkelijk, maar uiteindelijk telt het resultaat en we zijn zeker op de goede weg.”

De hoofdtrainer zal ten opzichte van afgelopen vrijdag wel noodgedwongen een aantal wijzigingen moeten doorvoeren. “Daan Boerlage is er morgen niet bij, hij is geschorst na zijn vijfde gele kaart. Daarnaast heeft Ricardo Kip vrijdag een hamstringblessure opgelopen. Dat gaat wel al stukken beter, maar die houden we er uit voorzorg nog even uit. Martijn Barto kampt nog steeds met rugklachten, de wedstrijd van morgen komt voor hem ook nog iets te vroeg.”

Met Jong AZ komt een ploeg op bezoek die na de winterstop behoorlijk goed in vorm is. “Ze spelen vaak met een vaste kern van zo’n 7 a 8 jongens aangevuld met een aantal spelers van het eerste. Of we aan onze stand verplicht zijn om te winnen? Dat zijn we thuis in principe altijd, maar we hoeven niet te denken dat het een makkie gaat worden. Dat bewijzen de resultaten van AZ in de laatste weken wel. We zullen vol aan de bak moeten.”

De aftrap van het duel tussen SC Cambuur en Jong AZ is morgenavond om 20.00 uur. Kaarten koop je morgen de hele dag in onze Fanshop of koop ze hier in de Online Kaartverkoop. Er geldt Vrije Verkoop.

Foto: http://www.dijksfotografie.nl