058-2963300
René Hake: “We weten wat ons te doen staat”

René Hake: “We weten wat ons te doen staat”

5 april 2018, 15:40

Voor de tweede week op rij wacht er voor René Hake en zijn mannen een dubbel programma. De ontmoeting van komende vrijdag is er ook nog één met een directe concurrent. Om 20.00 uur is in Stadion De Vliert FC Den Bosch de tegenstander.

Met zoveel wedstrijden in korte tijd is de terechte eerste vraag aan René Hake hoe het er voor staat met de blessure en pijntjes in de groep. Hake: “We staan er redelijk goed op moet ik zeggen. Een overwinning helpt daar natuurlijk ook bij voor de gemoedstoestand. Maar desalniettemin zullen we als staf goede afwegingen moeten maken op het gebied van fit- en frisheid.”

Vanuit de ziekenboeg zijn er wat dit betreft weer een aantal positieve ontwikkelingen te melden. “Omar El Baad doet weer met de groep mee en iemand als Furdjel Narsingh doet ook stapje voor stapje steeds meer. Datzelfde geldt voor Nigel Robertha en Karim Rossi. Hoe lang dat precies gaat duren is moeilijk te zeggen, maar het gat absoluut de goede kant op.”

Afgelopen dinsdag zat de hoofdtrainer op de tribune bij het beloften duel tussen SC Cambuur en sc Heerenveen en dat was uiteraard genieten. “Ja, een geweldige prestatie om met 6-0 te winnen van de aartsrivaal. Dat zegt ook iets over hoe er gewerkt wordt bij onze beloften en dat is een compliment waard aan Dennis van der Ree en zijn staf.”

SC Cambuur reist morgenavond voor de tweede keer dit seizoen af naar Den Bosch en een herhaling van de vorige uitslag (0-2) zou zeer welkom zijn. “Het is wederom een zeer belangrijk duel, de punten worden steeds duurder. Dat is ook logisch als je in de beslissende fase van het seizoen komt. Met FC Den Bosch treffen we een goede tegenstander, die met name voorin veel kwaliteit heeft. Maar we weten wat ons te doen staat, we gaan daar spelen om te winnen.”

De aftrap van het duel tussen FC Den Bosch en SC Cambuur is morgenavond om 20.00 uur Het duel is live te volgen via de radioverslagen van Omroep Leo en Omrop Fryslan en uiteraard ook weer via ons Twitter-account.

Foto: www.dijksfotografie.nl