058-2963300
René Hake: “Winnen morgen, linksom of rechtsom”

René Hake: “Winnen morgen, linksom of rechtsom”

1 april 2018, 19:24

Rondom de Paasdagen staat er in de Jupiler League een dubbel programma gepland en dus mogen René Hake en zijn mannen morgen voor de tweede keer in vier dagen aantreden. Op bezoek in Leeuwarden komt dan de nummer zeventien van de ranglijst: FC Eindhoven.

Het 2-2 gelijkspel van afgelopen vrijdag tegen FC Volendam was niet het gehoopte begin van het Paasweekend, onderschrijft ook de hoofdtrainer. Hake: “Nee, dat lijkt me duidelijk. Gezien het wedstrijdbeeld en verloop van de wedstrijd doen we dat vooral ook onszelf aan. Elke resterende wedstrijd wordt nu steeds belangrijker, maar we zitten er nog steeds heel dicht bij en de Play-Offs halen blijft het doel.”

Tegenstander FC Eindhoven won vrijdag verrassend van koploper N.E.C. en haakt daarmee weer aan bij de middenmoot. “Een heel knap resultaat en daarmee haken ze inderdaad weer redelijk aan bij de middengroep. Het aantal ploegen dat aan het strijden is voor de Play-Off plekken is enorm en het zijn bijna allemaal wedstrijden die er nog toedoen. Bij winst morgen kunnen we dan ook echt goede zaken doen.”

Welke elf mannen Hake morgen het veld op gaat sturen is nog niet helemaal zeker, er zijn een aantal onzekerheden. “We moeten nog een aantal knopen doorhakken. Dat heeft ook te maken met wat pijntjes die er zijn bij een aantal jongens, daar gaan we samen met de medische staf een keuze in maken. Maar linksom of rechtsom: we moeten beter worden in de uitvoering en zorgen dat de punten hier blijven.”

De aftrap van het duel tussen SC Cambuur en FC Eindhoven is morgenmiddag om 14.30 uur. Voor alle tribunes zijn nog kaarten verkrijgbaar, als zijn dit er voor de Oost-tribune niet veel meer. Je koop ze morgen vanaf 13.00 uur op het kassaplein of hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.nl