058-2963300
René Hake: “Zorgen dat we zelf goed zijn”

René Hake: “Zorgen dat we zelf goed zijn”

11 maart 2018, 13:38

Veel tijd om na te genieten van de prima thuisoverwinning op Almere City FC (2-1) krijgt SC Cambuur niet. Maandagavond staat er namelijk opnieuw een volledig programma op de agenda en reizen we af naar Eindhoven voor het duel tegen Jong PSV.

Onder haast lenteachtige omstandigheden werkten hoofdtrainer René Hake en zijn mannen vandaag de laatste training af. Hake: “We zijn goed uit de strijd gekomen, het lijkt mee te vallen met pijntjes en blessures. Winnen helpt wat betreft natuurlijk ook altijd. Dat geeft energie en vertrouwen en dat hadden we ook wel even nodig.”

Ten opzichte van de wedstrijdselectie van afgelopen vrijdag kan de oefenmeester ook nog eens beschikken over twee extra krachten. “Ja, dat is altijd welkom. Matthew Steenvoorden komt terug van een schorsing en Darren Rosheuvel heeft geen last meer van zijn blessure en zit voor het eerst weer bij de selectie. Dat geeft ons weer extra mogelijkheden.”

Met Jong PSV ontmoet SC Cambuur één van de vier beloften teams in de Jupiler League en dan is het altijd maar weer afwachten welke namen er op het wedstrijdformulier zullen staan. “Dat weten we inmiddels. Ideaal is het niet, maar daar moeten we niet teveel mee bezig zijn. Wij kijken naar ons eigen team en we moeten zorgen dat we zelf goed zijn. Als wij het beste uit onszelf en elkaar halen komen de punten echt wel.”

De aftrap van het duel tussen Jong PSV en SC Cambuur is morgenavond om 20.00 uur. Het duel is live te volgen via Omrop Fryslan en Omroep Leo en natuurlijk ook via ons eigen Twitter-account.

Foto: www.dijksfotografie.nl