058-2963300
Reserves SC Cambuur kloppen reserves sc Heerenveen in doelpuntrijk oefenduel

Reserves SC Cambuur kloppen reserves sc Heerenveen in doelpuntrijk oefenduel

1 februari 2021, 15:32

Derbywinst! Nog geen etmaal na de 2-0 competitiezege op MVV mochten de reserves van SC Cambuur in eigen stadion aantreden tegen de reserves van provinciegenoot en grote rivaal sc Heerenveen. In een doelpuntrijk duel trokken de geel-blauwen na een op een neer golvende partij aan het langste eind: 5-3.

Van meet af aan liet SC Cambuur, aangestuurd door assistent-trainer Pascal Bosschaart, er geen gras over groeien. Na iets meer dan een halfuur stond er een puike 3-0 stand op het bord door toedoen van Maarten Pouwels, Jarchinio Antonia en Mitchel Paulissen dankzij prima combinatiespel. Vlak voor de thee was het Jan Paul van Hecke die iets terug wist te doen en daarmee de ruststand op 3-1 bepaalde.

In het tweede bedrijf wisten de bezoekers rap langszij te komen door doelpunten van Rami Hajal en Arjen van der Heide, maar daarna was het weer de beurt aan geel-blauw. Een heerlijk afstandsschot van de weer fitte Ragnar Oratmangoen en een benutte rebound van Stefan Deuling zorgden voor een prima zege in een koud Cambuur Stadion.

Opstelling SC Cambuur: Pieter Bos; Sil Bos (46. Van der Meer), Nieuwpoort, Kramer, Bangura; Deuling, Ter Heide, Paulissen; Antonia (55. Oratmangoen), Ladan, Pouwels

Opstelling sc Heerenveen: Harush; Van Ottele (60. Zaal), Van Hecke, Fernandez, Ras (60. Nunumete); Batista Meier, Akujobi, Hajal (75. Tahboun); Nygren (75. Driouech), Smit, Van der Heide

Scoreverloop:
1-0, Pouwels
2-0, Antonia
3-0, Paulissen
3-1, Van Hecke
3-2, Hajal
3-3, Van der Heide
4-3, Oratmangoen
5-3, Deuling

Foto’s: SC Cambuur