058-2963300
Reserves SC Cambuur maken gehakt van reserves sc Heerenveen

Reserves SC Cambuur maken gehakt van reserves sc Heerenveen

13 september 2021, 16:37

Waar de dag voor de basisspelers in het teken stond van herstellen, mochten de reserves van SC Cambuur vanmiddag in een besloten oefenduel aantreden op Sportpark Skoatterwâld tegen de reserves van sc Heerenveen.

Zo konden onder meer de aanwinsten Maxim Gullit en Filip Krastev ritme op doen en waren ook Nick Doodeman, Mitchel Paulissen en Sam Hendriks van de partij om minuten te maken. Het werd een open wedstrijd met een hoog tempo en een duidelijke winnaar. Door doelpunten van Hendriks, Doodeman, Paulissen en Krastev werd het afgetekend 0-4.

Dat had overigens nog veel meer kunnen en misschien wel moeten zijn, want behoudens een moeizame openingsfase met mogelijkheden voor de thuisploeg waren de geel-blauwen heer en meester. Onder meer Kiss, Hendriks en Staal kregen meerdere goede kansen, maar dankzij oude bekende Xavier Mous bleef de schade relatief beperkt voor Heerenveen.

Opstelling sc Heerenveen: Mous; Akujobi, Van Ottele, Bakker, Nunumete; Hajal, Ras, Shopov; Van der Heide, Van Anholt en Stevanovic

Opstelling SC Cambuur: Bos; Abbink (60’ Veldman), Van der Meer, Gullit, Sambissa; Staal (60’ Van Mameren), Krastev, Paulissen; Doodeman, Hendriks en Kiss (84’ Nsingi)

Scheidsrechter: Markus Zijlstra

Scoreverloop:
37’ 0-1, Hendriks
50’ 0-2, Doodeman
54’ 0-3, Paulissen
75’ 0-4, Krastev

Foto: Cambuur Media