058-2963300
Reserves SC Cambuur nipt onderuit bij en tegen reserves Heracles Almelo

Reserves SC Cambuur nipt onderuit bij en tegen reserves Heracles Almelo

1 november 2021, 15:24

Met de knappe en belangrijke uitoverwinning tegen RKC Waalwijk nog vers in het geheugen stond er voor de reserves van SC Cambuur vanmiddag een vriendschappelijk duel op het menu. Op Erve Asito in Almelo waren de reserves van competitiegenoot Heracles ditmaal de sparringpartner en daarbij wist de thuisploeg met 2-1 te zegevieren.

Aan Leeuwarder zijde waren er basisplekken ingeruimd voor de vijf invallers in Waalwijk, aangevuld met de heren spelers die niet in actie kwamen tijdens het duel met RKC. Een mooie wetenswaardigheid daarbij is dat momenteel alle spelers van de eerste selectie van SC Cambuur inzetbaar zijn. Bij de Almeloërs waren een flink aantal namen uit de selectie van afgelopen zaterdag tegen Ajax op het wedstrijdformulier terug te vinden.

Nick Doodeman – gisteren nog goud waard voor SC Cambuur met een puntgave assist op de winnende treffer van Issa Kallon – wist in het eerste bedrijf de score te openen door het binnentikken van de rebound na een vrije trap van Mitchel Paulissen. Met deze treffer bepaalde de rappe buitenspeler de ruststand in geel-blauw voordeel.

Na de thee waren het de Heraclieden die op een dik uur spelen langszij wisten te komen via Nikolai Laursen. Een dikke tien minuten voor het laatste fluitsignaal was het opnieuw raak voor de thuisploeg in de persoon van verdediger Ruben Roosken, waarmee hij de eindstand op het bord zette.

Opstelling reserves Heracles Almelo: Robin Jalving; Robin Polley, Sven Sonnenberg, Lucas Schoofs, Ruben Roosken; Melih Ibrahimoglu (80′ Rohat Agca), Elias Sierra, Ismail Azzaoui; Nikolai Laursen (80′ Carlos Tomas da Silva), Sinan Bakis en Bilal Basaçikoglu (46′ Mohamed Amissi)

Opstelling reserves SC Cambuur: Pieter Bos; Jasper ter Heide (67′ Roy van Mameren), Jhondly van der Meer, Marco Tol, Maxim Gullit; Sam Hendriks, Mitchel Paulissen (83′ Vincent Pichel) Filip Krastev; Nick Doodeman (60′ Kuba Brzezowski), Tom Boere en Tamás Kiss

Scoreverloop:
36′ 0-1, Nick Doodeman
64′ 1-1, Nikolai Laursen
78′ 2-1, Ruben Roosken

Foto’s: www.nesimages.nl