058-2963300
Reserves SC Cambuur onderuit tegen reserves FC Emmen in nuttig oefenduel

Reserves SC Cambuur onderuit tegen reserves FC Emmen in nuttig oefenduel

23 januari 2022, 15:14

Ruim een half etmaal na het verdienstelijke gelijkspel bij en tegen AZ stonden de reserves van SC Cambuur (aangevuld met enkele spelers van de O21) in het eigen Cambuur Stadion tegenover de reserves van FC Emmen. Dit met als voornaamste doel om ook de wisselspelers de nodige (extra) wedstrijdminuten te geven en in het ritme te blijven.

De bezoekers uit Drenthe stapten daarbij uiteindelijk als de terechte winnaar van het veld, door in de laatste fase van het tweede bedrijf tweemaal toe te slaan. Een droge schuiver van aanvaller Ben Scholte en een vlot lopende aanval met rechtsbuiten Kian Slor als eindstation zorgden voor een 0-2 stand na negentig minuten voetballen.

Voor de geel-blauwen staat komende donderdag opnieuw een oefenpartij op de agenda, waarna er een vrij weekend aanbreekt. Over twee weken (op zaterdag 5 februari) wordt de competitie hervat met het uitduel tegen FC Utrecht.

Opstelling reserves SC Cambuur: Pieter Bos; Jhondly van der Meer, Marco Tol, Maxim Gullit, Alex Bangura (60’ Daniël Abbink); Michael Breij (60’ Roy van Mameren), Jasper ter Heide, Sam Hendriks; Dylan Smit (46’ Venitchio Sint), Tom Boere en Tamás Kiss

Opstelling reserves FC Emmen: Indy Groothuizen; Mitch Apau, Leonel Miguel, Ferdi van Looy, Jeff Hardeveld; Azzeddine Toufiqui, Willem Hoffrogge, Lucas Bernadou (40’ Luciano Carty); Ben Scholte, Jeredy Hilterman en Kian Slor

Scoreverloop:
73′ 0-1, Ben Scholte
80′ 0-2, Kian Slor

Foto: www.dijksmedia.nl