058-2963300
Reserves SC Cambuur winnen van reserves FC Groningen

4 december 2018, 13:18

Een mix van basis en wisselspelers van SC Cambuur speelden vandaag een vriendschappelijk duel op Corpus den Hoorn tegen de reserves van FC Groningen. Het werd een open en boeiend duel, waar de mannen van René Hake terecht als winnaar uit kwamen. Met name in de eerste helft had SC Cambuur het betere van het spel en de 0-2 ruststand was niet geflatteerd. De doelpunten kwamen van Robbert Schilder (fraaie vrije trap) en Matthew Steenvoorden (knap schot uit de draai).

Na de thee wisselde SC Cambuur veelvuldig en dat kwam het niveau niet ten goede. Het werd in de slotfase nog even spannend, nadat Tim Freriks  een strafschop benutte namens de Groningers. Pieter Bos wist echter -behoudens de strafschop- zijn doel schoon te houden en zo stapte SC Cambuur na negentig vermakelijke minuten als winnaar van het veld.

Opstelling SC Cambuur: Bos; Van Wermeskerken (46′ Mbende), Steenvoorden, Schilder (c) (46′ Van Koesveld), Sambissa; Kallon, Schindler, Van den Beemt, Etten (46′ Calor); Rossi en Van Kippersluis (46′ Ciganiks)