058-2963300
Reserves SC Cambuur winnen vriendschappelijk duel van FC Eindhoven

Reserves SC Cambuur winnen vriendschappelijk duel van FC Eindhoven

4 april 2023, 15:04

Bij omnisportvereniging WSV in Apeldoorn was SC Cambuur vanmiddag te gast om daar vriendschappelijk de degens te kruisen met de huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie: FC Eindhoven. Hierbij waren het vooral de reservespelers die in actie mochten komen en daarmee weer de nodige wedstrijdminuten konden maken.

Onder een stralende lentezon beleefde SC Cambuur, dat overigens onder leiding stond van assistenten Martijn Barto en Rob Alflen, een zorgeloze middag, waarbij het wel een paar keer vaker het net had mogen laten bollen. De geel-blauwen waren namelijk duidelijk de betere vanmiddag en domineerden het grootste gedeelte van de wedstrijd.

Om 12.30 uur werd er afgetrapt op de Veluwe en het werd uiteindelijk 1-0 door een doelpunt van David Sambissa in het eerste bedrijf. De vleugelaanvaller kopte prima binnen uit een puntgave voorzet van linksachter Sekou Sylla.

Het vlaggenschip van SC Cambuur komt zondag wederom in actie. Dan is vanaf 12.15 uur in De Grolsch Veste FC Twente de tegenstander.

Opstelling SC Cambuur: Virginia; Van Wermeskerken, Mac-Intosch (C), Bergsma, Sylla; Rienstra, Jacobs, Pichel (70’ Van der Werff); Sambissa (46’ Mambimbi), Smit en Balk

Opstelling FC Eindhoven: Borgmans; Ogenia, Fadiga, Oostenbrink, Janssen, Rego, Azzagari, Sanoh, Sas, Huybers en Achenteh

Scoreverloop:
38’ 1-0, Sambissa

Foto: www.dijksmedia.nl