058-2963300
RETURN FRIESE DERBY: steun SC Cambuur in eigen huis tegen de aartsrivaal! (update)

RETURN FRIESE DERBY: steun SC Cambuur in eigen huis tegen de aartsrivaal! (update)

31 januari 2023, 10:00

UPDATE | Alle beschikbare losse kaarten voor de return van De Friese Derby zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan en daarmee is het Cambuur Stadion helemaal UITVERKOCHT voor de ontmoeting met de aartsrivaal!

De maand februari staat voor de deur en daarin komt SC Cambuur welgeteld twee keer in actie in eigen stadion. En dat zijn niet zomaar twee thuiswedstrijden, want zowel landskampioen Ajax (zondag 5 februari) als aartsrivaal sc Heerenveen (zondag 19 februari) komen namelijk op bezoek in Leeuwarden. De eerstgenoemde ontmoeting is al een tijdje helemaal uitverkocht en ook bij het tweede treffen gaan we uiteraard voor niets minder dan een stampvol Cambuur Stadion!

De losse kaartverkoop voor De Friese Derby is om 10.00 uur stipt van start gegaan en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet in bezit, dan niet getreurd, want de kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – sc Heerenveen
Zondag 19 februari | 12.15 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 31 januari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Twee stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media