058-2963300
Ricardo Kip ook volgend seizoen speler van SC Cambuur

Ricardo Kip ook volgend seizoen speler van SC Cambuur

21 juni 2017, 15:00

Goed nieuws vanaf het transferfront! Ricardo Kip is ook volgend seizoen te bewonderen in het geel-blauw van SC Cambuur. De middenvelder wordt wederom voor één seizoen gehuurd van het Engelse Fleetwood Town.

De 25-jarige Kip doorliep de volledige jeugdopleiding van Ajax en maakte zijn debuut in het betaald voetbal voor Almere City FC. Met een indrukwekkend aantal doelpunten dwong hij een transfer af naar Fleetwood Town, dat uitkomt in League One. Afgelopen jaar kwam hij op huurbasis al in actie voor SC Cambuur, maar door een langdurige blessure kwam hij niet verder dan twaalf optredens.

Technisch Directeur Gerald van den Belt is blij dat SC Cambuur nog een jaar op de diensten van Kip kan rekenen. “Dat Ricardo goed kan voetballen en makkelijk scoort heeft hij al bewezen, maar tijdens zijn revalidatie hebben we gezien dat hij ook mentaal heel sterk is. Zeker na het blessureleed van afgelopen seizoen is hij bovendien enorm gretig om er een mooi en succesvol seizoen van te maken. Daar kunnen we als club alleen maar van profiteren.”

Foto: www.dijksfotografie.com