058-2963300
Rob Maas: “Het wordt een bijzondere avond”

Rob Maas: “Het wordt een bijzondere avond”

11 augustus 2016, 18:00

De eerste thuiswedstrijd van SC Cambuur in het seizoen 2016/2017 staat voor de deur. Ouderwets op de vrijdagavond wordt dan om 20.00 uur afgetrapt tegen Jong PSV. Hoofdtrainer Rob Maas liet vanmiddag op het persmoment zijn licht alvast schijnen op het treffen met de Eindhovenaren.

Uiteraard ging het eerst ook nog even over de met 2-1 verloren wedstrijd van vorige week bij en tegen VVV-Venlo. Maas: “We hebben de wedstrijd goed geanalyseerd en uitgebreid besproken waar het mis ging. Het is in ieder geval duidelijk dat twee tegendoelpunten uit standaardsituaties niet goed is. Maar ook voetballend gezien was het niet goed genoeg, we kunnen en moeten veel beter.”

Voor de oefenmeester gaat het een bijzondere avond worden, want hij zit voor het eerst als hoofdtrainer van de thuisclub op de bank in het Cambuur Stadion. “Ja, dat is zeker bijzonder. Ik hoop dat de sfeer net zo is als de keren dat ik hier als speler en trainer van de tegenpartij kwam. Dat was altijd met veel geluid van de tribune en supporters die vol achter hun club staan. Ben benieuwd en heb er heel veel zin in.”

Op bezoek in Leeuwarden komt Jong PSV, dat afgelopen maandag in een spectaculair duel met 5-4 wist te winnen van FC Den Bosch. Maas was uiteraard bij dit duel aanwezig:  “Moet zeggen dat ze over een zeer talentvol team beschikken. Het zijn jeugdige spelers en die zijn af en toe grillig, maar ze kunnen wel enorm goed voetballen. We moeten ze daarom vooral niet in hun eigen spel laten komen.”

De aftrap van het duel tussen SC Cambuur en Jong PSV is morgenavond om 20.00 uur. Voor het eerste duel in eigen huis zijn nog kaarten verkrijgbaar. Je koopt ze gemakkelijk en snel hier via de online kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.com