058-2963300
Rob Maas: “Zorgen dat de zege op Almere niet voor niks is geweest”

Rob Maas: “Zorgen dat de zege op Almere niet voor niks is geweest”

15 september 2016, 17:34

Met een goed humeur door de puike overwinning op Almere en onder bij tijd en wijlen tropische omstandigheden werkten Rob Maas en zijn selectie deze week toe naar het duel van aanstaande vrijdag tegen Fortuna Sittard. Op het wekelijkse persmoment liet de oefenmeester vanmiddag zijn licht schijnen op het duel in Limburg.

In de selectie van SC Cambuur zitten een aantal twijfelgevallen voor het duel in Sittard. Maas: “Dat klopt, met name achterin. Zowel Chiró (N’Toko red.) als Matthew (Steenvoorden red.) hebben last. We gaan hier morgen met de medische staf nog eens naar kijken en een beslissing nemen. Als ze fit genoeg zijn gaan ze spelen.”

Maar niet alleen achterin zijn er zorgen, ook op het middenveld en in de voorhoede zijn er blessures. “Michiel (Hemmen red.) heeft last van zijn knie en kan er morgen niet bij zijn. Datzelfde geldt voor de middenvelders Robbert (Schilder red.) en Noureddine (Boutzamar red.). Al is die laatste wel op de weg terug.”

De 4-1 overwinning op Almere City zorgde voor veel vrolijke gezichten afgelopen week in Leeuwarden, maar hoofdtrainer Rob Maas waakt voor teveel euforie. “Kijkend naar vorige week kunnen we over veel dingen tevreden zijn. De instelling van de jongens, het vinden van de oplossingen tegen een verdedigende tegenstander. Maar het is slechts één wedstrijd, het is aan ons om dit voort te zetten. Anders is de wedstrijd van vorige week voor niks geweest. Daar hebben we de hele week op gehamerd.”

De aftrap van het duel tussen Fortuna Sittard en SC Cambuur is morgenavond om 20.00 uur. Thuisblijvers kunnen het duel live volgen via het schakelprogramma  van FOX Sports en/of ons Twitter-account.

Foto: www.dijksfotografie.com