058-2963300
Roberts Uldrikis keert na twee gelijke spelen terug naar Leeuwarden

Roberts Uldrikis keert na twee gelijke spelen terug naar Leeuwarden

26 maart 2024, 20:16

De interlandperiode zit erop voor Roberts Uldrikis. De spits miste afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Telstar (1-0 winst) omdat hij op pad was met de nationale ploeg van Letland.

De Letten bivakkeerden een kleine week op Cyprus en speelden daar twee oefenwedstrijden. Vorige week donderdag stond het eerste vriendschappelijke duel op het programma. In Larnaca werd er tegen Cyprus met 1-1 gelijkgespeeld. Uldrikis stond in de basis en werd in de 77ste minuut naar de kant gehaald. Voormalig SC Cambuur-speler Andrejs Ciganiks maakte vlak voor tijd het enige Letse doelpunt.

Letland kwam deze dinsdag weer in actie, ditmaal tegen Liechtenstein. Ook deze oefenwedstrijd werd in de Cypriotische havenstad Larnaca gespeeld. Voor Uldrikis waren er opnieuw speelminuten weggelegd. Toen hij in de 75ste minuut binnen de lijnen kwam, was de 1-1 eindstand al bereikt.

Uldrikis keert nu voor de Letten de interlandperiode voorbij is terug naar Leeuwarden, waar hij richting de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven zal aansluiten bij de selectie hoofdtrainer Henk de Jong.