058-2963300
Robin Maulun en David Sambissa langer bij SC Cambuur

Robin Maulun en David Sambissa langer bij SC Cambuur

9 oktober 2019, 15:00

SC Cambuur heeft overeenstemming bereikt met Robin Maulun en David Sambissa over een verlenging van de samenwerking. Beide Fransen hebben hun handtekening gezet onder een contract tot medio 2021.

In de zomer van 2018 kwam eerst David Sambissa (23) en niet veel later Robin Maulun (22) naar Leeuwarden. De verdediger en middenvelder kenden elkaar nog vanuit de jeugdopleiding van Girondins Bordeaux en maakten vrijwel meteen indruk. Sambissa kwam vorig seizoen tot 32 optredens in het geel blauw en Maulun kwam in 33 wedstrijden in actie, waarin hij 7 keer scoorde en 7 assists afleverde.

“Een duidelijk signaal waaruit vertrouwen en ambitie straalt”, zo begint technisch manager Foeke Booy aan zijn relaas. “We willen ergens naartoe met zijn allen en je ziet dat dit ook aantrekkingskracht heeft op spelers. Bovendien hebben beide mannen het enorm naar hun zin bij de club en is de rek er nog lang niet uit. Als club, als team en op individueel niveau willen we stappen blijven zetten en daar passen deze contractverlengingen perfect bij.”

Op naar meer mooie momenten in het geel-blauw Robin en David!

Foto: Soccrates Images