058-2963300
Rugsponsor Airpress blijft de club trouw in coronatijd

Rugsponsor Airpress blijft de club trouw in coronatijd

29 juni 2020, 11:40

Ondanks de onzekerheid die deze tijd met zich meebrengt is de steun voor onze club groter dan ooit. Dat blijkt wel uit het grote aantal supporters dat zijn/haar seizoenkaart al heeft verlengd, maar zeker ook uit de trouwe steun van onze sponsoren.

We zijn dan ook maar wat trots om te kunnen melden dat ook onze rugsponsor en naamgever van de meest exclusieve sponsorruimte in het Cambuur Stadion het bestaande contract heeft verlengd. Daarmee blijft Airpress Holland ook komend seizoen verbonden aan SC Cambuur.

Het laat zich raden welke gevoelens dat oproept bij algemeen directeur Ard de Graaf: “Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor de club en het zegt ook veel over Airpress. Al vele jaren zijn ze een zeer betrokken partner van de club en daar zijn we enorm trots op. Al onze tenuesponsoren hebben inmiddels verlengd en dat is zeker in deze tijd iets heel bijzonders. Die steun en saamhorigheid zijn de bouwstenen voor de sportieve revanche die we komend seizoen willen nemen.”

Voor Ubbo Dotinga, financieel directeur van Airpress, was de keuze ondanks de onzekere tijd snel gemaakt. “Ons motto is niet voor niks: “Winnaars geven nooit op en mensen die opgeven winnen nooit” daarom voelen we ook de verbondenheid met SC Cambuur. Ondanks de teleurstelling over de afloop van het voetbalseizoen zullen ze hetzelfde motto voor het komende seizoen hebben. Wij hebben in elk geval het volste vertrouwen in de club!”

Over Airpress
Airpress Holland is dé specialist en leverancier wanneer het gaat om compressoren en alles wat daar bij hoort. Zij levert o.a. alle mogelijke typen zuigercompressoren, schroefcompressoren, maar ook persluchtdrogers en de bijbehorende persluchtgereedschappen en toebehoren; Airpress biedt een zeer ruim assortiment voor de professionele gebruiker, als ook voor de particuliere gebruiker, met uitstekende kwaliteit en levert snel uit voorraad.

Ook voor een volledig nieuw luchtleidingsysteem kunt u bij Airpress terecht. Airpress voert verder een uitgebreid assortiment in persluchtgereedschappen zoals slagmoersleutels, schuur- en boormachines, hak- en naaldenbikhamers, niet- en nagelmachines. Tevens zijn er artikelen voor de werkplaatsuitrusting zoals gereedschapwagens en gereedschapkoffers, krikken, pallettrucks en levert zij chauffeurstoelen. Kortom, Airpress biedt voor iedereen een oplossing!

Kijk voor meer informatie over Airpress op www.airpress.nl.