058-2963300
Carpoolen met andere supporters, SC Cambuur lanceert platform

Carpoolen met andere supporters, SC Cambuur lanceert platform

12 oktober 2023, 15:33

Samen met andere supporters rijden naar de (thuis)wedstrijden van SC Cambuur is niet alleen veel gezelliger, het is ook nog eens beter voor de portemonnee en het milieu! Daarom hebben we een widget in het leven geroepen waarbij je lege autostoelen aan kunt bieden aan medesupporters.

Bij iedere wedstrijd komen honderden supporters met de auto naar het Cambuur Stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg en dat kan natuurlijk beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere supporters bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd?

Een rit aanbieden
Hoe het werkt? Deel je lege autostoel(en) in de widget onderaan deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden
Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een tekst achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

> Klik hier om naar de widget te gaan

Voor het platform wordt samengewerkt met de Nederlandse start-up Slinger, die de samen rijden technologie heeft ontwikkeld voor betaald voetbal organisaties en festivals.

Foto: Cambuur Media