058-2963300

SC Cambuur begint oefencampagne met monsterzege

4 juli 2014, 20:56

Vanavond stond voor SC Cambuur de allereerste oefenwedstrijd van het seizoen 2014/2015 op het programma. Traditiegetrouw werd dit duel gespeeld aan de Martenawei in Cornjum, met als tegenstander de plaatselijke VV DTD.

Ook dit jaar kwam er veel publiek af op deze oefenwedstrijd en zij werden niet teleurgesteld. Na 90 minuten voetbal stond er maar liefst een 0-15 eindstand op het scorebord. In de eerste helft wisten Narsingh, Schokker, Ogbeche, Bakker en testspeler Markoutz  het net te vinden.

Na rust was het klasseverschil zo mogelijk nog groter, en bepaalden Schootstra, Hemmen, Feldballe, Dijkstra, Schepers, Van de Streek, Bakker en Hemmen (3) de eindstand op 0-15.

Morgen (5 juli) staat alweer het volgende oefenduel op het programma, dan is in Drachten VV ONB de tegenstander. De aftrap van deze wedstrijd is ivm het WK iets vervroegd; 18.00 uur.