058-2963300
SC Cambuur behaalt tweede zege in oefencampagne 2016/2017

SC Cambuur behaalt tweede zege in oefencampagne 2016/2017

5 juli 2016, 22:38

In de reeks van oefenwedstrijden vormt Kollum de laatste jaren een vaste pleisterplaats voor SC Cambuur. Ook dit jaar vormde het complex van VV Kollum weer het decor van een van de wedstrijden ter voorbereiding op het seizoen 2016/2017. Dit keer was FC Emmen op het fraaie Sportpark Baensein voor ruim 1.000 toeschouwers de tegenstander. Net als Cambuur staat er bij de Emmenaren een nieuwe trainer voor de groep en kent de selectie een fors aantal nieuwelingen. Zo heeft Dick Lukkien, de kersverse trainer van FC Emmen, komend seizoen de beschikking over spits Rogier Krohne en de van Feyenoord afkomstige verdediger Stef Gronsveld.

Evenals afgelopen vrijdagavond stuurde trainer Rob Maas in beide helften een volledig ander elftal het veld in. Na een ruststand van 0-0  wisten de Leeuwarders de Emmenaren uiteindelijk met 1-0 te verslaan. Vlak voor tijd was de van FC Emmen afkomstige Raymond Gyasi trefzeker en kroonde zich hierdoor als matchwinnaar.

Komende zaterdag spelen de Leeuwarders alweer hun derde oefenduel. Op het veld van SC Franeker is dan Telstar de tegenstander. De aftrap is om 17.00 uur.

Opstelling SC Cambuur eerste helft: Leonard Nienhuis , Djavan Anderson, Chiró N’Toko, Gino Bosz, Delvechio Blackson, Milan Vissie, Erik Bakker, Sander van de Streek, Xander Houtkoop, Martijn Barto, Ashley Constancia

Opstelling SC Cambuur tweede helft: Harm Zeinstra, Jordy van Deelen, Matthew Steenvoorden, Marvin Peersman, Omar El Baad, Daniël van Warven, Jamiro Monteiro, Dominik Masek, Jergé Hoefdraad, Rowdy van der Putten, Raymond Gyasi

Fotografie: www.dijksfotografie.com