058-2963300
SC Cambuur boekt 5-0 oefenzege op regioteam Kootstertille

12 juli 2016, 22:19

SC Cambuur heeft ook de vierde wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een overwinning afgesloten. Eerder vanavond werd op Sportpark De Tille een regioteam met spelers uit de nabije omgeving van Kootstertille met 5-0 verslagen. In het regioteam waren spelers van ondermeer Buitenpost, Be Quick Dokkum, Kollum en gastheer SC Kootstertille vertegenwoordigd. Het openingsdoelpunt viel al in de 5e minuut en kwam op naam van Erik Bakker. In de 40e minuut bepaalde Milan Vissie de ruststand op 2-0. Opnieuw Milan Vissie, Daniël van Warven en Ashley Constancia zorgden uiteindelijk voor een 5-0 eindstand.

Aanstaande zaterdag staat alweer de volgende oefenwedstrijd op de agenda. Alvorens op trainingskamp te gaan naar Epe treden de manschappen van trainer/coach Rob Maas op het complex van SC Leovardia eerst nog aan tegen FC Den Bosch. De wedstrijd tegen de Bosschenaren begint om 17.00 uur.

Opstelling SC Cambuur: Pieter Bos, Omar El Baad, Matthew Steenvoorden, Chiró N’Toko, Delvechio Blackson, Milan Vissie (61. Daniël van Warven), Erik Bakker, Dominik Masek, Ashley Constancia, Jergé Hoefdraad, Raymond Gyasi (73. Rowdy van der Putten)