058-2963300
SC Cambuur C2 ook in slotduel onderuit

SC Cambuur C2 ook in slotduel onderuit

7 december 2014, 12:41

De onder 14-ploeg van SC Cambuur heeft ook de elfde en laatste wedstrijd in de najaarscompetitie niet in winst om weten te zetten.

ALMERE CITY FC C2 3-0 SC CAMBUUR C2
1-0 (41.), 2-0 (69.), 3-0 (70.)

opstelling SCC C2 Tristan Boersma, Robert Polee, Rik de Boer (36.Jens van der Heide), Deno Alejo, Bart Kooistra, Job Zwager, Kevin de Vries, Pieter Abe de Jong, Kian Visser (48.Chiel Kuiper), Mark van der Meer, David Kazimier (48.Thimo Stroop).

In Almere werd er in de eerste 35 minuten niet gescoord. “Het was vrij behoudend wat beide teams lieten zien,” vond trainer Michiel Buursma. “Zij kregen door fouten van ons de beste kansen. Wij waren voetballend iets vaker in balbezit maar werden niet gevaarlijk.” Na de hervatting was de thuisploeg wel doeltreffend. Uit een hoekschop viel het openingsdoelpunt. Pas in de laatste minuten klaarden de leeftijdsgenoten van Almere City FC het karwei.

Buursma: “Na rust zijn we op een andere manier gaan spelen en hebben we geprobeerd wat meer druk te zetten. Zij kregen daardoor meer ruimte en dat speelden ze goed uit.” Na de winterstop komt SC Cambuur C2 uit in Poule B van de voorjaarscompetitie. Daarin treft het ook veel ploegen uit het zuiden des lands. “Ik kan niet goed inschatten hoe goed die teams zijn. Maar wij hebben in elf wedstrijden slechts zes keer gescoord. Dat is niet veel en dan weet je dat je het tegen elke tegenstander lastig krijgt,” aldus Buursma.

Uitslagen Teams Locatie Groningen
verslagen op www.fcgroningen.nl

FC Groningen A1 1-2 PSV A1
NEC/FC Oss B1 2-1 FC Groningen B1
FC Groningen B2 2-2 ADO Den Haag B2
FC Groningen C1 2-3 SC Heerenveen C1
PEC Zwolle C2 0-1 FC Groningen C2
FC Emmen D2 0-3 FC Groningen D2

Foto: www.oypo.nl/rvofcgroningen