058-2963300
SC Cambuur & Decathlon organiseren workshops jeugdvoetbal

SC Cambuur & Decathlon organiseren workshops jeugdvoetbal

28 augustus 2018, 15:38

Het seizoen is voor SC Cambuur alweer in volle gang en ook de meeste amateurverenigingen zijn begonnen of staan op het punt om te beginnen aan het nieuwe seizoen. Om te zorgen dat alle amateurverenigingen een uitstekende start beleven aan de competitie, organiseert SC Cambuur samen met Decathlon Leeuwarden op woensdag 26 september om 19:30 uur een informatiebijeenkomst met verschillende workshops voor alle amateurverenigingen uit de regio.

Zowel voor SC Cambuur als Decathlon Leeuwarden zijn kennis delen en de regio versterken belangrijke waarden. Daarom bundelen beide partijen hun krachten om een informatiebijeenkomst te organiseren met als doel het voetbalniveau in de regio te verhogen.

Op woensdag 26 september zullen er tijdens een informatiebijeenkomst verschillende workshops worden georganiseerd. Zo zal onder andere Jan Sierksma (trainer SC Cambuur O19) de spelprincipes bij de bovenbouw toelichten en geeft Nicky Boonstra (Fysiek trainer SC Cambuur) een toelichting over een passende en functionele warming-up.

Locatie:
Decathlon Leeuwarden
De Centrale 35
8924 CZ Leeuwarden

Dus draag jij voetbal en de ontwikkeling van de jeugd een warm hart toe? Wacht dan niet langer en meld je aan voor deze informatiebijeenkomst via deze link.

Graag tot 26 september!