058-2963300

SC Cambuur en Ajax bereiken overeenstemming over afhandeling financiële schade

19 maart 2015, 16:00

Na de gebeurtenissen rondom de wedstrijd tussen Ajax en SC Cambuur van vorig seizoen (9 maart) hebben beide clubs overeenstemming bereikt over de afhandeling van de financiële schade.

SC Cambuur blijft bij haar eerdere standpunt, en erkent geen aansprakelijkheid, maar om een mogelijk langdurige juridische strijd te voorkomen, is afgesproken dat beide clubs gezamenlijk de kosten voor hun rekening nemen. Dit niet in de laatste plaats om ook aan de supporters eindelijk eens duidelijkheid te kunnen scheppen.

Als uitkomst hiervan kunnen gedupeerde supporters die dit nog niet hebben gedaan alsnog hun entreegeld of kosten voor de buscombi terugkrijgen. Hiervoor kun je op dinsdagavond 24 maart van 19.00 tot 21.00 uur terecht in supportershome ’t Hertje en na deze datum (tot het einde van het seizoen) bij de administratie van het Cambuur Stadion. Vergeet hierbij niet om een geldig ID-bewijs mee te nemen.

Daarnaast is het op deze avond ook mogelijk om je in te schrijven voor de uitwedstrijden tegen FC Groningen (12 april) en Ajax (10 mei). Klik hier om meer te lezen over de reisvoorwaarden: www.cambuur.nl/uitwedstrijden.

Foto: www.dijksfotografie.com