058-2963300
SC Cambuur en Arriva slaan handen ineen

SC Cambuur en Arriva slaan handen ineen

14 juli 2021, 15:30

Met de bus of trein naar het Cambuur Stadion? Dan kan met Arriva! De openbaar vervoerder van Fryslân is terug van weggeweest als sponsor van SC Cambuur en gaat nu ook mee naar de Eredivisie. Op de foto bekrachtigen Milfred Hart, regiodirecteur Noord van Arriva Nederland, en Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, de hernieuwde samenwerking.

Arriva is dit seizoen aanwezig bij de thuiswedstrijden van SC Cambuur en komt tevens met een fraai aanbod voor seizoenkaarthouders: gratis reizen met de bus en/of trein in Fryslân naar een thuiswedstrijd in de competitie. Begin augustus ontvangen alle seizoenkaarthouders van de club hiervoor een unieke code in hun mail.

Milfred Hart van Arriva legt uit: “Wij zijn als openbaar vervoerder letterlijk en figuurlijk altijd in beweging en dit is een mooie toevoeging op het sponsorschap. Met dit aanbod hopen we vele seizoenkaarthouders van huis naar het stadion en visa versa te mogen brengen en zo bij te dragen aan een mooie wedstrijdavond of -middag.”

Ook Ard de Graaf is namens SC Cambuur blij om deze service aan te kunnen bieden aan de trouwe seizoenkaarthouders. “Naast de vaste plek bij al onze wedstrijden in de Eredivisie is dit nog een extra voordeel voor onze meest trouwe supporters. Zeker na het afgelopen seizoen is dat iets wat we heel graag aanbieden en het is mooi dat een betrouwbare partner als Arriva daar ook zo in staat.”

Foto’s: SC Cambuur