058-2963300
SC Cambuur en Bouwgroep Dijkstra Draisma al 15 jaar zij aan zij

SC Cambuur en Bouwgroep Dijkstra Draisma al 15 jaar zij aan zij

23 juli 2024, 12:30

Ook Bouwgroep Dijkstra Draisma verhuist mee naar Ons Nieuwe Thuis! De samenwerking met de duurzame bouwer is wederom verlengd en daarmee prijkt de naam van Bouwgroep Dijkstra Draisma komend seizoen voor alweer het vijftiende (!) jaar op rij op de borst van het Cambuur-shirt.

Daar blijft het overigens niet bij, want in het nieuwe Kooi Stadion zal de meest exclusieve sponsorruimte de naam van de trouwe hoofdsponsor dragen. De ‘BGDD Lounge’ zal te vinden zijn op de tweede verdieping van het hoofdgebouw.

“Kijk maar eens rond in de voetballerij om te bepalen hoe bijzonder deze samenwerking is”, zo trapt algemeen directeur Ard de Graaf enthousiast af. “Bouwgroep Dijkstra Draisma en SC Cambuur zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden en in goede en slechte tijden altijd dicht bij elkaar gebleven. Dat is zeker niet vanzelfsprekend en zegt iets over de hechte band die er is en altijd zal blijven.”

Biense Dijkstra, algemeen directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, knikt instemmend. “We zijn door de jaren heen min of meer familie van elkaar geworden en beschouwen onze langdurige samenwerking als zeer waardevol. We zijn trots dat we ook in het nieuwe ‘Woanskip’ voorop het shirt van Cambuur staan. Verlengen geeft energie.”

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een echt familiebedrijf, dat een voortrekkersrol inneemt om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. Met vestigingen in Dokkum, Bolsward en Groningen realiseren de circa 400 medewerkers van BGDD spraakmakende projecten, zoals bijvoorbeeld olympisch Zwembad de Welle in Drachten en het Werelderfgoedcentrum in Lauwersoog. Daarnaast worden per jaar honderden woningen gerealiseerd en verduurzaamd.

Doordat de bouwgroep voorop loopt op het gebied van de energietransitie en robotisering in de bouw, won het bedrijf in 2018 de Koning Willem I prijs; de nationale ondernemersprijs waarvan Koningin Máxima de erevoorzitter is. Daarnaast wonnen ze al diverse malen de Cobouw award voor best presterende bouwonderneming van Nederland.

Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.