058-2963300

SC Cambuur en Fotocadeau.nl slaan handen ineen!

19 november 2014, 10:40

In de Online Fanshop van SC Cambuur is het vanaf nu ook mogelijk om foto’s van je favoriete speler of moment te bestellen op allerlei producten. Wil je bijvoorbeeld een foto van een juichende Bartholomew Ogbeche of Etiënne Reijnen op je koffiemok, onderzetters of zelfs wijnfles? Aangezien SC Cambuur een samenwerking is aangegaan met Fotocadeau.nl kan dat nu heel gemakkelijk!

Op de speciale ‘Fotoservice’-pagina in de Online Fanshop (http://shop.cambuur.nl/) selecteer je jouw favoriete foto en klik je op ‘Bestel deze foto’. Vervolgens kom je op de site van Fotocadeau.nl terecht en kun je kiezen uit tal van producten. Nadat je hier één of meerdere producten hebt gekozen kun je op deze site je winkelmandje afrekenen en ontvang je je jouw product met foto binnen enkele werkdagen in huis.

Ga om je eigen SC Cambuur fotocadeau te bestellen naar: http://shop.cambuur.nl/fotoservice/.

Fotocadeau.nl is dé specialist in het bedrukken van je favoriete foto’s op leuke cadeaus! Fotocadeau.nl is het hoofdmerk van allerlei andere specialistische fotobedrijven. Misschien ken je CanvasCompany.nl of FotoOpHout.nl wel, CanvasCompany.nl is al bijna 10 jaar dé specialist in het bedrukken van foto op canvas. FotoOpHout.nl bestaat iets korter, maar is in haar relatief korte bestaan al marktleider van Nederland in het bedrukken van foto op hout. Over de kwaliteit van de producten en de service van Fotocadeau.nl hoef je dus niet in te zitten!