058-2963300
P. de Vries Installatietechnieken B.V. nieuwe mouw- en co-sponsor SC Cambuur

P. de Vries Installatietechnieken B.V. nieuwe mouw- en co-sponsor SC Cambuur

5 augustus 2016, 14:48

P. de Vries Installatietechnieken B.V. is inmiddels al vele jaren verbonden aan SC Cambuur en wordt door de club dan ook zeer gewaardeerd. Deze waardering is teruggekomen in een vernieuwde samenwerking tussen de twee partijen. Met ingang van het komende seizoen zal het bedrijf, naast mouwsponsor, ook co-sponsor van de club worden.

P. de Vries zal op beide mouwen van het nieuwe tenue zichtbaar zijn en zal met trots door de spelers van SC Cambuur worden gedragen. Sales Manager Maarten Gildemacher is blij met de nieuwe samenwerking: “We zijn zeer verheugd dat de samenwerking met P. de Vries op deze manier een vervolg krijgt. Een prachtig signaal van een jarenlange sponsor waar vertrouwen uit spreekt.”

Directeur Johan Meijer is tevreden met de hernieuwde samenwerking en ziet kansen voor zijn bedrijf en voor
SC Cambuur. Meijer ziet de samenwerking als een manier om de uitstraling van P. de Vries Installatietechnieken in de regio Leeuwarden en Friesland te vergroten. Juist na de degradatie van SC Cambuur vindt Meijer dat zijn bedrijf een signaal af moet geven. “Na drie fantastische jaren moet de club nu een stapje terug doen. Juist in deze tijden moeten we de club steunen. Een club als SC Cambuur verdient dit ook.” Uitspraken als ‘ut hèt nooit wat weest en ’t zal nooit wat wurde’ zijn Meijer een doorn in het oog en hij weigert hier dan ook aan mee doen. “Schouders eronder en gauw weer terug naar de Eredivisie, dat past bij deze club!” besluit de directeur.

P. de Vries Installatietechnieken B.V. is al 87 jaar een begrip in Noord-Nederland en biedt oplossingen voor een breed scala aan werkzaamheden. Het bedrijf heeft expertise op het gebied van gas-, water-, elektra- en alarminstallaties. Daarnaast behoren ook luchtbehandelingen, verlichting en dakwerkzaamheden tot het takenpakket. P. de Vries Installatietechnieken B.V. biedt een complete oplossing voor elke situatie. Van advies, ontwerp en uitvoering tot oplevering, service en onderhoud.

Voor meer informatie over P. de Vries Installatietechnieken B.V. kunt u terecht op www.pdevries.nl/

Foto: SC Cambuur

Shirts