058-2963300
SC Cambuur en QURC gaan voor duurzame samenwerking

SC Cambuur en QURC gaan voor duurzame samenwerking

6 oktober 2022, 11:45

De commerciële afdeling van SC Cambuur heeft met QURC opnieuw een landelijke partij met groeiambities aan de club weten te binden. De duurzame sneakerfabrikant uit Amsterdam is toegetreden tot de sponsorgroep van SC Cambuur en als onderdeel van de samenwerking gaan onder meer de stafleden en het kantoorpersoneel QURC-schoenen dragen.

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, licht toe: “De samenwerking met QURC begint op relatief kleine schaal, maar wel met de nadrukkelijke ambitie om elkaar te versterken en samen te groeien. Daarnaast sluiten de waarden van QURC naadloos aan bij onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, zeker ook in relatie tot het nieuwe stadion.”

Farbod Sattarian, Creative Director bij QURC, sluit zich daarbij aan: “Als jong merk zijn we enorm trots op onze samenwerking met SC Cambuur en het podium van de Eredivisie. Dat we elkaar vinden op het gebied van groeiambitie en duurzaamheid maakt dat dit een uitstekende match is en dat we uitkijken naar een vruchtbare samenwerking.”

Kortingscode
Om de samenwerking te vieren biedt QURC een kortingscode voor alle supporters van SC Cambuur. Als je in het bestelproces de kortingscode CAMBUUR gebruikt krijg je liefst € 20,- korting op een paar sneakers.

Over QURC
Sinds 2019 pioniert QURC met het gebruik van innovatieve materialen voor de productie van hun sneakers. Het Amsterdamse merk creëert sneakers van het materiaal kurk en van druivenresten uit de Italiaanse wijnindustrie. De collectie, die zorgvuldig met de hand gemaakt wordt in Portugal, kenmerkt zich door tijdloze silhouetten, hoog draagcomfort en hoge eisen aan duurzaamheid.

Kijk voor meer informatie over QURC op www.qurc-amsterdam.com.

Foto’s: www.dijksmedia.nl